Подржите наш рад

Постаните волонтер

Уколико Вас занима прошлост Шапца и желите да изблиза помогнете у стварању програма који се одвијају у нашем Музеју, размислите о томе да нам поклоните део свог времена и ентузијазма и да постанете волонтер Народног музеја Шабац.
Наши волонтери биће укључени у рад на изложбама, едукативним активностима и у свакодневну комуникацију са публиком и посетиоцима. Волонтерски програм подразумева проналажење задужења које одговара Вашим интересовањима и способностима, водећи рачуна о томе да време које проведете у Музеју буде што испуњеније, а Ви поносни на свој допринос нашој заједници.

Лепота даривања

Слика прошлости коју Народни музеј Шабац представља својим посетиоцима не би постојала без бројних предмета који су у наш Музеј стигли као поклони појединаца. Било да су део комплексних легата или да се ради о једном предмету, радује нас сваки пут када помислите да је нека од збирки нашег Музеја добро место за чување дела Ваше историје –на тај начин, она постаје заједничка прошлост.

Партнерства и сарадње

У намери да што боље комуницира сазнања до којих долази својим радом, као и да чује и прихвати и поруке других актера у пољима културе и образовања, Народни музеј Шабац отворен је за партнерства и сарадње са сродним институцијама и установама. Нарочиту пажњу желимо да поклонимо успостављању сарадње са цивилним сектором, у нади да бисмо могли да усвојимо неке од вештина које овај сектор има и да развијемо што квалитетније облике интердисциплинарног рада. Организације и појединци са којима делимо заједничке вредности наши су потенцијални партнери.

Донације

Ако визија Народног музеја Шабац подстиче Вашу организацију да помогне реализацију наших циљева, бићемо захвални за Ваше упите о начинима упућивања донација. Донације могу да се употребе за програме и намене који су блиски раду Ваше организације. Наш Музеј је одговорна јавна установа која финансијску подршку или донације друге врсте употребљава за добробит читаве заједнице и у оквиру послања које му је поверено.
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Пријавите се и постаните део
Народног музеја Шабац